E-Play objavio prvi vinil u karijeri

E-Play objavio prvi vinil u karijeri
  • Post Category:NOVO

Alternativni bend E-Play objavio je, posle CD i digitalnih platformi, konačno na vinilu aktuelni album “Sloboda”.
“Ovo je naš prvi vinil u karijeri i baš nam je drago što je ekipa iz Long play insistirala na tome – tako da ćemo konačno čuti i kako naš bend zvuči na pucketavom nosaču zvuka. Super je da će naši fanovi koji su ljubitelji vinila imati prilike da, posle dugo čekanja, zavrte ovu ploču na svojim gramofonima. To smo im, nakon svih ovih godina, stvarno ostali dužni”, kaže pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Sa petog E-Play albuma “Sloboda”, objavljenog 2018. godine za promotersku kuću Long Play, zaključno sa “Uzmi mi sve” čak šest od ukupno sedam pjesama dobilo je spotove.

Od vizuelno i produkcijski (Voja Aralica) upečatljivih spotova “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i “Pristanište”, posebno su se izdvojili “Šamarčina”, sa porukom protiv nasilja nad ženama, i “Sloboda” u kome se pojavljuje simbolično glumica Sloboda Mićalović, kojoj je ovo inače bio prvi muzički spot u karijeri. Uz Cvetkovićevu u bendu su već duže vrijeme bubnjar Goran Ljuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović.

“Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas. To je kratak opis sedam pesama koje se nalaze na ovom albumu”, kaže pjevačica i basistkinja.