TV Eye predstavlja novu pjesmu “Friend zone” uz dinamičan spot

slika-2

U svijetu rock ‘n’ rolla, zagrebački kvintet TV Eye objavio je novu pjesmu pod nazivom “Friend zone”. Ova pjesma, koja na hrvatskom jeziku nosi naziv “prijateljska zona”, istražuje temu nesporazuma kroz prizmu humora i autoironije.

Svi članovi benda su u zrelim godinama, te takve situacije ne doživljavaju melodramatično. Umjesto toga, iz njih izvode smijeh i kreativnost. Rezultat je plesna i žestoka pjesma sa duhovitom lirikom.

Intenzivna energija i kreativna vizija

Pjesmu prati moćan crno-bijeli spot snimljen u Tvornici kulture. Režiju, kameru i montažu potpisuje bubnjar Igor Cecelja. On ističe da je svaki dio procesa bio izazovan, ali izuzetno kreativan.

“Želio sam da spot prenese energiju benda i poveže gledatelje s emocijama”, rekao je Cecelja. Tijekom snimanja, autentičnost zvuka i vizuala bila je prioritet.

TV Eye i njihov jedinstveni zvuk

Band podržava prepoznatljiv zvuk s žestokim gitarama i plesnim melodijama. Njihov karizmatični frontmen Miran Kurspahić vodi koncerte s energijom koja podsjeća na liturgijsko rock ‘n’ roll slavlje.

Prošle godine, bend je objavio album “Kick it out”, koji je dobio odlične kritike. Također su osvojili nominacije za nagradu Rock & Off, a 16. novembra nastupaju s Električnim orgazmom.