Gibonniov album “Judi, zviri i beštimje” konačno na vinilu!

slika-3

Godine 2024. obilježava se 25 godina od objave izvanrednog albuma “Judi, zviri i beštimje” iz 1999. godine. Ovaj peti studijski album popularnog muzičara Gibonni dobit će svoju dugoočekivanu verziju na vinilu.

Muzičke uspješnice koje traju

Album “Judi,viri i beštimje” iznjedrio je hitove kao što su “Činim pravu stvar”, “Divji cvit”, “Projdi vilo”, “I ja ću budan sanjati” (duet sa Vannom) i naslovna “Judi,viri i beštimje”. Ove pjesme, nakon četvrt stoljeća, i dalje osvajaju srca novih generacija.

Suradnja s Vlatkom Stefanovskim

Na albumu se posebno ističe suradnja sa Vlatkom Stefanovskim, koji je odsvirao gitaru na osam pjesama. Također, klapa Cambi otpjevala je a capella verziju pjesme “Projdi vilo”. Gibonni je istaknuo koliko mu je ovaj album važan na početku suradnje s Nikšom Bratošem.

Rekordi i nagrade

Ovaj album osvojio je čak 7 nagrada Porin, uključujući album godine i najbolju pjesmu godine za “Činim pravu stvar”. Iako je album prodat u više od 60 000 primjeraka, Gibonni smatra da su pjesme ono što ga čini uspješnim.

Remasterirano izdanje na vinilu

Povodom 25. godišnjice, album će biti dostupan u remasteriranoj verziji na prozirnom vinilu sa efektom. Naručite svoj primjerak u Dallas web shopu i uživajte u muzici koja traje!