Short Reports predstavlja novi album “Vožnja” i najavljuje koncerte

slika-7

Novosadski duo Short Reports nastavlja sa muzičkom aktivnošću objavljivanjem novog singla i spota pod nazivom “Stvari”. U listopadu predstavljaju svoj studijski album “Vožnja”, koji će odsvirati kao predgrupa Mili Kekinu.

Koncerti i promocija albuma

Koncerti će se održati u Novom Sadu (SKCNS – 1. novembar) i Beogradu (Dom omladine – 2. novembar). Ovaj album istražuje duboke teme i osjećaje, prikazujući unutrašnje putovanje.

Izjava osnivača benda

Nemanja Velimirović, osnivač benda, rekao je: “Kroz prostranstva sebe i drugih, vožnja traje od trenutka kad prvi put otvorimo oči.”

Detalji o albumu

Na albumu su uz Nemanju svirali: Aleksandar Milovanović (bubnjevi), Nemanja Vučetić (bubnjevi na pjesmama “Vožnja” i “Nisam”), Iva Kolačarić (preteći vokal), Katarina Mijailović (klavijature) i Uroš Milkić (stylophone).

Album je snimljen u studiju “Down There” u Beogradu, dok je miksan u studiju “Alpha” u Novom Sadu pod vodstvom Vladimir Perovića.

Budućnost benda

Duo planira aktivnu koncertnu sezonu tokom jeseni i zime 2024/2025, kao i novi videospot. Fanovi se mogu pripremiti za iznenađenje koje bend planira, a koje još nije otkriveno.