ERIC predstavlja novu pjesmu “Weightless” i prateći spot!

slika-8

Talentirani 23-godišnji kantautor, multiinstrumentalist i producent ERIC nedavno je predstavio svoju najnoviju pjesmu „Weightless“. Uz to, objavljen je i prateći spot koji oduzima dah.

O pjesmi i videu

U spotu, mladi glazbenik pjeva i svira tri instrumenta. Njegov kreativni duh očituje se kroz tekst koji se pojavljuje, ispisan direktno iz njegove olovke i srca.

Naša glazbena zvijezda poziva slušatelje da ostave brige iza sebe. Poručuje da spakiraju ono što ih veseli i dopuste ljubavi da ih povede na nepoznato putovanje.

ERIC o kreativnom procesu

„Želio sam stvoriti nešto duboko osobno i minimalističko. Zato sam odlučio vlastoručno napisati riječi pjesme koje se pojavljuju kroz cijeli video“, izjavio je ERIC.

„Snimanje spotova obično mi je najstresniji dio, ali ovaj put nije bio slučaj. Ekipa je odradila izvanredan posao“, dodao je.

Svestranost kao glazbenik

ERIC pokazuje svestranost svirajući akustičnu gitaru, električnu gitaru i bas. Ovaj multiinstrumentalni talent postao je zaštitni znak njegovog rada.

Produkcija spota

Produkciju video spota potpisuje NEXUS produkcija, dok je redatelj Tomislav Horvatinović. Producent i snimatelj je Marko Horvat, dok je rasvjetu radio Tomislav Jurenec iz Juralight-a.

Odjevnu kombinaciju za ERIC-ov izgled izradio je stilist Ivan Friščić (DE|LIGHT), a šminku je napravila Sarah Posavec.

Pjesma i spot su snimani na lokaciji koju ERIC dobro poznaje – Domu mladih Koprivnica.

Foto: Promo