Damiano David lansirao solo singl “Silverlines” u suradnji s Labrinthom

slika-15

Damiano David, frontmen planetarno popularne grupe Måneskin, objavio je svoj prvi solo singl “Silverlines”. Ova pjesma predstavlja početak njegovog dugoočekivanog solo projekta. “Silverlines” je suradnja s engleskim umjetnikom Labrinthom, koji je takođe zaslužan za produkciju pjesme.

Posebna poruka pjesme

Govoreći o pjesmi, Damiano je izjavio: “Ova pjesma mi je vrlo posebna. Bila je jedna od prvih koje su snimljene za ovaj novi projekt. U to vrijeme predstavljala je pismo nade.” On dalje dodaje da je prirodno odabrao ovu pjesmu kao početak novog poglavlja.

Filmska kompozicija

“Silverlines” je zadivljujuća i filmska kompozicija koja ističe Davidovu snažnu vokalnu izvedbu. Pjesma se odlikuje evocativnim i poetskim stihovima, uz vrhunsku produkciju Labrintha. Ova energija savršeno se ogleda u pratećem videospotu.

Vizualna naracija

Videospot su režirali Nono + Rodrigo, a njegova smjela vizualna naracija prati Damianovu priču kroz snovite prizore. David, talentirani talijanski pjevač, stvorio je izvanredan put od ulica Rima do globalne muzičke scene s grupom Måneskin.

Osobni izrazi kroz solo projekt

Damiano je stekao svjetsku slavu kao vođa Måneskina, ali je odlučio započeti solo karijeru da bi izrazio osobniji i ranjiviji dio sebe.