Haris Džinović i Melina Galić: Razvod nakon decenije, novi počeci i ljubavne intrige

slika-23

Haris Džinović i Melina Galić, nakon deset godina braka, odlučili su staviti tačku na svoju vezu. Ovaj razvod donio je brojne spekulacije, posebno o njihovim odnosima s decom. Melina ima loš odnos sa sinom Kanom, dok se s kćerkom Đinom trenutno dobro slaže.

Haris je u nekoliko navrata govorio o razvodu. On je istakao da su sve njegove ljubavi bile tragične. Nakon razvoda, Melina je odlučila napustiti Srbiju i seli se na Azurnu obalu. Ipak, nedavno su je primijetili u Beogradu zbog poslovnih obaveza vezanih uz novu modnu kolekciju.

Nova ljubav Meline Galić

Melina Galić uživa u vezi s bogatim biznismenom, od koga dobiva pažnju i skupocene poklone. Oni su dogovorili da kriju svoju vezu, kako bi izbjegli skandale. Prema izvorima, njihovi prijatelji su zadovoljni novim partnerom jer se čini da se Melina osjeća sretnije nego ikad.

Đina je zabilježila neke zajedničke trenutke s majkom, a sumnja se u identitet plavuše koja se pojavila u njihovim objavama. Melina se čini kao da je pronašla sreću nakon turbulentnog razdoblja.