Jelena Karleuša Oduševila Skoplje: Koncert za Pamćenje!

slika-6

Jelena Karleuša, popularna pop diva, započela je svoju regionalnu muzičku turneju. Jedan od njenih koncerata održan je u Jane Sandanski Areni u Skoplju. Ljubitelji njene muzike iz svih delova Makedonije okupili su se da uživaju u spektaklu. Koncert je, ipak, malo zakasnio zbog velike gužve ispred Arene.

Još 6.000 ljudi došlo je da čuje ovu muzičku senzaciju, koja je vredno radila na pripremama. Na sceni, Jelena se pojavila u izazovnom kombinezonu prekrivenom blještavim cirkonima. Ovaj outfit savršeno je odražavao njen stil i energiju.

Poseban trenutak sa Milicom Pavlović

Jedan od specijalnih trenutaka bio je kada je izvela pesmu “Mashallah”. Na ekranu iza nje pojavila se Milica Pavlović putem video-performansa. Ovaj trenutak oduševio je publiku, a fantastična vizuelna koreografija učinila je koncert nezaboravnim.

Kako provode vreme nakon razvoda?

Nakon koncerta, svi se pitaju kako sada već bivši supružnici, Jelena Karleuša i Duško Tošić, provode vreme. Dok Jelena nastavlja sa nastupima, Duško koristi slobodno vreme za izlaske i putovanja. Nedavno je viđen na utakmici Crvene zvezde i Barselone.