Mirka Vasiljević progovorila o privatnom životu i kontroverzama

slika-36

Mirka Vasiljević nedavno je gostovala u emisiji gdje je otvoreno govorila o svom životu, partneru i porodici. Fudbaler Vujadin Savić, njen nevenčani suprug, našao se u centru pažnje zbog fotografija sa drugom ženom. Ove fotografije su izazvale veliku medijsku pažnju, a Mirka ih je komentarisala rečima: “Čovek je vežbao”.

– Da, izašle su fotografije, rekla sam to, sećam se toga, nisam toliko senilna! Meni je najbitnije da on i ja znamo šta je i kako je. Mi imamo pravo na nešto naše, na naš neki odnos – kazala je Mirka.

U nastavku razgovora, Mirka je dodala da je važno da stvari koje se dešavaju u njihovom životu ostanu između njih dvoje. Ona smatra da ne bi trebali biti izloženi javnosti, jer su to lični problemi.

– Ja sam rekla, on jeste na tim fotografijama, ali nas dvoje znamo kako smo to rešili kod kuće. Te stvari treba da budu samo naše – istakla je Mirka.

Osim toga, Vasiljević je otkrila i detalje o velikoj tragediji koja ju je zadesila. O tome i drugim temama, govorila je u emisiji “Pretres”.

Mirka je poznata i po tome što se raduje svojoj petoj trudnoći. U emisiji je ekskluzivno pričala o porodici i svojoj ljubavi prema Vujadinu.