Sanja Marinković Šokirana Vremenom Prolaznosti “Magazina In”

slika-17

Sanja Marinković, popularna voditeljica, s ponosom vodi svoju emisiju “Magazin In”. Nedavno je podijelila svoje iznenađenje tokom snimanja.

Naime, Sanja je ispričala kako se šokirala kada je gost emisije rekao da ga je gledao kao malog. “Gledao sam vas prvi put sa svojom mamom kada sam imao četiri godine”, otkrio je gost.

Sanja se, u šali, reagovala: “Napusti emisiju odmah”. Ovaj trenutak pokazuje koliko dugo traje njen rad na malim ekranima.

Maja Nikolić Napustila Emisiju

Pored Sanjinih anegdota, u posljednje vrijeme se postavilo i pitanje o njenim odnosima s gostima. Maja Nikolić je jednom prilikom napustila “Magazin In”.

Ona je izrazila nezadovoljstvo zbog načina na koji se Sanja obratila. “Nemoj me više zvati ni za jednu emisiju”, izjavila je Maja.

Sanja je odgovorila: “Ako hoćeš da poštuješ emisiju, budi gost. Ako ne želiš, nemoj.” Ova situacija dodatno je podigla tenzije u njihovom odnosu.

Kako se čini, Sanja Marinković će i dalje biti središnja tema u medijima, a njen “Magazin In” nastavlja privlačiti pažnju gledatelja.