Devojka sa krilima se udala: Marko Nežić podijelio emotivne trenutke

slika-24

Dejana Bačko, poznatija kao Devojka sa krilima, nedavno je uplovila u brak sa dugogodišnjim partnerom Markom Nežićem. Njihovo venčanje dogodilo se u intimnoj atmosferi, a Marko nije mogao sakriti emocije prilikom prvog plesa.

Emotivne objave na Instagramu

Dan nakon venčanja, Marko se oglasio na svom Instagram profilu. Objavio je fotografije sa svadbe i podijelio dirljive trenutke. U svom postu, otkrio je koliko mu znači trenutak kada je prvi put pogledao Dejanu u oči. U tom trenutku, pustio je suzu radosnicu.

Pet godina zajedničkog života

“Oko moje zlatno! Konačno je dočekala taj trenutak da se nađe u venčanici! Tu su bile 5 najlepših godina života”, napisao je Marko. Pored neizmerne sreće, spomenuo je i važnost povjerenja i ljubavi koju su izgradili tokom zajedničkog života.

Planiranje svadbe

Marko je, kako kaže, prepustio organizaciju venčanja Dejani. “Bio sam ponosan kada se sve završilo. Ne znam šta da kažem osim da nas najlepše tek čeka!”, dodao je.

Dejana i Marko su primjer prave ljubavi koja inspiriše mnoge. Ova emotivna priča o venčanju će sigurno dugo ostati u sjećanju njihovih obožavatelja.