IDEM se vraća s novim singlom „Slušat pank“!

slika-41

Popularni izvođač IDEM u svoj muzički repertoar dodaje novu pjesmu pod nazivom „Slušat pank“. Ova pjesma predstavlja treći singl s nadolazećeg dugoočekivanog albuma „CIAO“, koji će biti objavljen 11. novembra 2024. godine.

Novi singl i njegova produkcija

„Slušat pank“ je napisao Antun Aleksa (IDEM) i snimljen je u kućnom studiju u Zagrebu. Miks pjesme je radio Dominik Kisić, dok je spot sniman na raznim lokacijama u Zagrebu i Karlovcu. Režiju, snimanje i montažu potpisuje Pavle Kocanjer, poznatiji kao Vjetroslav Prdinski.

Izjava IDEM-a

Idem je izjavio: „Radio valovima širi se virus koji ljudima pokreće tijelo u ritmu pank zabave.“ Ova energična pjesma je nastala kao rezultat kreativnog procesa, a prema IDEM-ovim riječima, „Što te ne slomi, to te ojača.“

Planovi za koncert

Uz objavu novog singla, IDEM planira intimni koncert u Zagrebu početkom novembra 2024. Detalji oko koncerta bit će objavljeni sredinom tjedna, a ulaznice će biti dostupne isključivo online.

Nakon uspjeha s albumom „POYY“, IDEM nastavlja osvježavati muzičku scenu novim izdanjima. Njegove prethodne pjesme poput „Raspadam“ i „Jadanja“ zadobili su pozitivne kritike i široku popularnost.