Tanja Savić o “Muškarčini”: “Ne sviđa mi se, majke mi!”

slika-32

Pevačica Tanja Savić nedavno je podijelila svoje mišljenje o duetskoj pesmi “Muškarčina”, koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž. U gostovanju na radiju, Tanja je priznala da joj se pesma ne sviđa i da je smatrala da je izuzetno loša.

– Jesam čula pesmu. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša – ne! – izjavila je Tanja tokom intervjua.

Odnosi sa kolegama iz “Zvezda Granda”

Tanja Savić takođe je prokomentarisala svoje odnose s kolegama iz “Zvezda Granda”. Naime, istakla je da nijedan od pevača iz prve postave nije došao na njen koncert u Areni.

– Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, a ovi ostali nisu hteli da dođu – pojasnila je pevačica.

S obzirom na to da se malo druže, kaže da su se udaljili, a ne zna tačno zašto. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, posebno nakon neslavanog komentara o svojoj koleginici Slavici Ćukteraš.

Motivi i razlozi ostalih kolega ostaju misterija, a znatiželjnici već pitaju zašto tako mali broj njih dolazi podržati njene nastupe.