Dejan Pantelić povukao se zbog zdravstvenih problema

slika-38

Voditelj Dejan Pantelić, poznat po svom šarmu i duhovitosti, nedavno je najavio povlačenje iz javnosti. Dugo se borio sa teškim zdravstvenim problemima, uključujući tumor na krajnicima, koji mu je dijagnostikovan 2012. godine.

Zdravstveni izazovi

Tokom prethodnih godina, Dejan je prolazio kroz brojne tretmane. U martu 2021. godine bio je hitno operisan zbog pucanja slepog creva. Nakon operacije, osjećao je posljedice hemoterapije i zračenja, što je dodatno uticalo na njegovo zdravlje.

Povlačenje sa ekrana

Na društvenim mrežama, Dejan je izrazio zahvalnost kolegama. “Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu”, napisao je Pantelić.

Dejan je dodao kako se nada da će pronaći adekvatno mjesto iza kamera u budućnosti. Njegova odluka o povlačenju nije bila laka, ali je zatražio podršku svojih gledatelja.

Porodične vrijednosti

Dejan je istakao kako su mu porodica i djeca bili na umu tijekom bolesti. “Razmišljao sam o mom Vukašinu i Laninu”, rekao je te istakao kako nije želio sebe predati u borbi s bolešću.

Njegova iskrenost i hrabrost inspiriraju mnoge, a njegovi gledaoci se nadaju brzom oporavku.