MasterMusic

Akustični koncert Aleksandre Radović 23. jula na krovu “Tuzlanke”

Akustični koncert Aleksandre Radović 23. jula na krovu “Tuzlanke”

Ovogodišnja koncertna sezona agencije “Zeus” u znaku je događaja na otvorenom, što je poseban ugođaj i za publiku i za izvođače. Nakon nastupa svjetski poznatog producenta Space Motiona, na redu je koncert jedne od najpopularnijih pop pjevačica iz regije – Aleksandre Radović.

Saradnja Aleksandre Radović i agencije “Zeus” traje više od dvije decenije, tokom kojih su održani brojni koncerti širom Bosne i Hercegovine.

Brojni svevremenski hitovi ove pop dive ovoga puta biće izvedeni u posebnom ambijentu, pod vedrim nebom, na krovu robne kuće “Tuzlanka”.

Za sve dosadašnje nastupe ove renomirane umjetnice u Tuzli je vladalo veliko interesovanje i tražila se karta više. Sasvim je sigurno, da će i ovaj predstojeći, akustični muzički ugođaj, koji će publici prirediti Aleksandra i njen bend, biti koncert koji će se dugo pamtiti i o kojem će se pričati.

Ugođaj pod zvijezdama je prilika za uživanje u brojnim hitovima Aleksandre Radović na krovu “Tuzlanke”, za koji je u prodaji limitirani broj ulaznica.

Akustični koncert Aleksandre Radović biće održan u petak 23. jula u 21 sat.

Limitirani broj ulaznica je u prodaji na štandu kod “Seje i Vilika” na tuzlanskom Korzu, te u prostorijama agencije “Zeus”, Stupine B8.

Pratite nas na facebook Master Music

Pročitaj više: Veliki uspijeh singla Aleksandre Radović “Ne, hvala”

Zatvori izbornik