Master Music kreativna booking agencija

Ammara Mistrić – Spoji riječi

Ammara Mistrić – Spoji riječi

Pjesma govori o ljubavi, a poruka je, kaže Mistrić, više podrška svima da izgovore i spoje dvije čarobne riječi ‘volim te’ kada god to i osjete.

“Reći ‘volim te’ znači samo sopstvenu pobjedu, a nikada poraz, jer ljubav je ono što nas pokreće, tjera na ples i slavi život”, zaključila je Ammara.

Ona smatra da joj je i nedostajala jedna funk pjesma, koja će se naći na albumu prvijencu, pored drugih snimljenih poput “U srce”, “Vrata snova”, “Puštam te” i drugih

.

“Želim da publika putuje sa mnom kroz moj rad, zbog čega sam ih ‘povela’ na predivni Pelješac. Spot je sniman u veselim bojama i mogu reći da predstavlja novo, sretnije poglavlje u mom životu. Modna kreatorica Belma Tvico i njene kreacije dale su savršenu tačku na cijeli vizual. Mala ali vrijedna ekipa profesionalaca učinila je da se ova priča ispriča do kraja”, zaključila je Ammara.

Režiju i kameru potpisuje Admir Švrakić, montažu Elvedin Zorlak, izvršni producent Nikola Blagojević, green key je sniman u studiju “Spekroom” Sarajevo, stilistica je Belma Tvico- Stambol, a za šminku i frizuru je bio zadužen Adi Hasić.

Audio za “Spoji riječi” je producirao Stefan Kovačević, a pjesma je snimana u Kragujevcu u Blacksmith studiju, dok je spot sniman na Pelješcu i u Sarajevu.

 

Close Menu