Master Music kreativna booking agencija

Cubismo, Nola i Jazz orkestar HRT-a posvetili pjesmu svim liječnicama, medicinskim sestrama, blagajnicama, novinarkama…

Cubismo, Nola i Jazz orkestar HRT-a posvetili pjesmu svim liječnicama, medicinskim sestrama, blagajnicama, novinarkama…
  • NOVO

Pjesmu “Lijepa si danas” posvetili svim liječnicama, medicinskim sestrama, blagajnicama, novinarkama i drugim ženama koje moraju raditi.

Prije par tjedana Cubismo i pulska grupa Nola u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a objavili su pjesmu “Lijepa si danas” koja je odmah osvojila radijski eter. U planu je bio i spot koji je trebao biti snimljen na velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornici, no zbog nesretnih okolnosti s koronavirusom koji je zahvatio Hrvatsku, ali i cijeli svijet koncert je otkazan, a tako i snimanje spota. Zato su omiljeni glazbenici došli na ideju da spot snime iz svojih kuća, a na taj način još jednom ukažu na važnost društva da se ponaša odgovorno i ostane doma. Pjesmu “Lijepa si danas” posvetili su tako svim onim mama, kćerima, bakama, sestrama, tetama… koje moraju raditi da bismo mi imali siguran i koliko toliko normalan život, a najviše što mi možemo učiniti za njih je da ostanemo doma i mislimo na njih i poručimo im – lijepe ste danas!

“Liječnice, medicinske sestre, novinarke, druge medijske djelatnice, blagajnice, bankarice, čistačice… toliko je žena koje svaki dan moraju ići na posao i ugroziti svoj život i život svojih obitelji da bismo mi imali sigurnu svakodnevicu i zato im posvećujemo ovu pjesmu “Lijepa si danas” i radi njih ostajemo doma.” – rekao je Hrvoje Rupčić jedno od zaštitnih lica grupe Cubismo.
S njim se slažu i članovi skupine Nola od kojih je ideja i potekla: “Mi smo u Puli, Cubismo i Jazz orkestar HRT-a na kontinentu

i u Dalmaciji i jedini način kako da odgovorno napravimo spot je da ga snimimo od doma. – rekao nam je Marijan Jelenić iz Nole. Inače pjesma Lijepa si danas u originalu je napisana za njegovu suprugu Gabi i zaključili su kako bi svakoj ženi u ova teška vremena sigurno dobro došlo da joj kažemo – Lijepa si danas.

Close Menu