MasterMusic

Danijela Martinović otkrila kako se osjećala nakon prekida 24-godišnje veze s Petrom Grašom

Danijela Martinović otkrila kako se osjećala nakon prekida 24-godišnje veze s Petrom Grašom

Hrvatska pjevačica Danijela Martinović iskreno i otvoreno je govorila o prekidu dugogodišnje veze s pjevačem Petrom Grašom.

Danijela je u emisiji “IN magazin” kazala da je najvažnija unutarnja sloboda.

“Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna”, kazala je.

Potom je dodala i da godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi održala svoj mir.

“Kako bi rekao Gibonni, ‘u svemu sada mogu naći nešto lijepo i reći, živote, dobar ti dan’. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, to jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari koje zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe”, dodala je.

Podsjećamo, Danijela Martinović i Petar Grašo su nakon 24. godine prekinuli vezu u maju 2021. godine. Nekoliko mjeseci nakon prekida Grašo je utjehu našao u 31-godišnjoj Hani Huljić, kćerci svog saradnika i muzičara Tončija Huljića.

Pratite nas na Facebook Master Music – Danijela Martinović otkrila kako se osjećala nakon prekida 24-godišnje veze s Petrom Grašom

Zatvori izbornik