Ed Sheeran, The Flaming Lips, Bruno Mars, Rita Ora, Alt-J… u petak na velikom virtualnom festivalu

playon

PlayOn Fest počinje u petak, 24. travnja, u 18 sati! Riječ je o trodnevnom virtualnom festivalu koji će trajati do nedjelje, 26. travnja, a ugostit će više od 65 jakih imena svjetske glazbene scene. Ako si mislio da su festivalski plakati s hrpom izvođača rezervirani samo za festivale “u stvarnom svijetu”, grdno se varaš.

Na virtualnom festivalu PlayOn nastupit će Ed Sheeran, David Guetta, Coldplay, Portugal. The Man, Gucci Mane, Bruno Mars, Panic! At The Disco, Alt-J, Anderson .Paak, Cardi B, Charli XCX, The War on Drugs, Weezer, Lil Uzi Vert, Slipknot, Rita Ora, Robin Schulz i mnogi drugi.

Muziku podržava

Festival, koji se održava pod motom: “Music is not cancelled”, otvara se nastupom repera i glumca LL COOL J-a u 18 sati po lokalnom vremenu te će se prenositi uživo u trajanju od 27 sata putem Songkickovog YouTube kanala.

Inače, festival organiziraju Warner Music Group i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Svi prihodi prikupljeni tijekom ovog glazbenog eventa bit će proslijeđeni WHO-u te zakladi za borbu protiv COVID-19 pod vodstvom UN-a. Prihodi će se prikupljati prodajom PlayOn Fest mercha.

“Ne igrajte se! Uključite se u PlayOn Fest od 24. do 26. travnja i pomozite nam da prikupimo novac za Svjetsku zdravstvenu organizaciju kako bi se pojačala sredstva za pomoć zemljama zahvaćenima pandemijom COVID-19. Hvala svim zdravstvenim radnicima koji su posvećeni pomaganju oboljelima i spašavanju života! Budući da trenutno ne mogu stupiti na pozornicu prisjetit ćemo se mog nastupa s Global Citizen Festivala kako bih vam, nadam se, poslala malo ljubavi i nade. Pazite na sebe!”, poručila je Cardi B.