Master Music kreativna booking agencija

EXIT: Sve vaše omiljene bine spremne su za august!

EXIT: Sve vaše omiljene bine spremne su za august!
  • NOVO

Na nedavno održanom panelu pod nazivom „A New Hope: Events on the horizon?“, Maria May, agentica Davida Guette, Robina Schulza i brojnih drugih superzvijezda nazvala je EXIT „svjetlom na kraju tunela“.

 

To su potvrdile i stotine izvođača koji su se javili kako bi iskazali svoju podršku, a neki od njih već su istražili sve mogućnosti da stignu u Novi Sad od 13. do 16. augusta ove jubilarne, dvadesete godine.

Objava prvog djela novog programa očekuje se ubrzo, a nakon brojnih nagađanja, stižu i nove dobre vijesti. EXIT će u augustu ipak otvoriti čak 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave i to na površini od najmanje 90% uobičajenog kapaciteta.

Otkako je poslije tri mjeseca pauze ponovo pokrenuta prodaja ulaznica, interes je očekivano veliki. Posjetioci iz regiona, već sad je jasno, nadmašiće po brojnosti sve prošle godine, a kako se otvaraju zemlje Evropske unije, tako raste interes publike iz Mađarske, Austrije, Njemačke, Češke, Rumunije, Bugarske, Grčke i druge. Nakon snažnog starta prošle zime i proljetnog restarta, ali i smanjenja kapaciteta, trenutno je u prodaji poslednjih 25% ulaznica za sva četiri dana koje se prodaju po cijeni od 118 KM, putem službene straniceexitfest.org, kao i putem prodajne mreže kupikartu.ba.

Glavna bina bit će na svom uobičajenom mjestu, na centralnom platou Donjeg grada Petrovaradinske tvrđave, spremna ugostiti spektakularne nastupe svjetskih, ali i regionalnih superzvijezda. EXIT je uz Glastonbury među rijetkim festivalima s dvije glavne pozornice, a druga je svakako kolosalna mts Dance Arena, najveća i po mnogima najspektakuarnija pozornica elektronske muzike na planeti, koja će i ovog ljeta raditi u svojoj punoj snazi i ugostiti najveće svjetske, regionalne i domaće DJ zvijezde! I susjedna, međunardno hvaljena No Sleep scena, dočekaće vjerne fanove u svom dobro poznatom rovu, a na prepoznatljivoj produkciji predstaviće se uvijek besprijekorna selekcija izvođača.

Close Menu