MasterMusic

„Garden of dreams“ Festival sačekat će neka bolja vremena

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, Festival „Garden of Dreams“ bit će pomjeren ponovo.

Svi ljubitelji elektronskog zvuka iščekivali su sa nestrpljenjem 15. i 16. august kada je bilo najavljeno drugo izdanje Garden of Dreams Festivala. Budući da epidemiološka situacija nije najpovoljnija u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na dobar provod u srajevskoj Bašti snova morat ćemo pričekati još neko vrijeme.

 

Ove godine, glavni krivac što se većina događaja i manifestaciaj odgađa. Mnogi su prisiljeni da donesu neke teške, ali jedine ispravne odluke. Organizatori Festivala pokazali su odgovornost prema svojoj zajednici odlukom da poštuju epidemiološke mjere.

Ekipa GoD Festivala je optimistična i nada se najvoljem, te poručuju svojoj publici da neće odustati od svojih snova. Kupljene karte za festival će vrijediti i za novi datum, a svi koji žele refundirati novac mogu to učiniti preko portala www.kupikartu.ba na info@kupikartu.ba email adresu.

Ovim putem vas sve još jednom pozivamo da poštujete mjere zaštite i socijalnog distanciranja. Budimo odgovorni zajedno kako bi što prije mogli ponovo zaplesati i sanjati u sarajevskoj Bašti snova– zaključuje GoD ekipa.

Zatvori izbornik