MasterMusic

Sjećate li se grupe Feminnem?

Grupa Feminnem, koju su činile tri šarmantne plavuše,

Grupa Feminnem, koju su činile tri šarmantne plavuše, brzo je osvojila domaću publiku. Iako se danas svaka od njih okrenula solo karijeri, mi i dalje pjevušimo njihove hitove, a dvije članice su sada otkrile i da snimaju spot.

Neda Parmać i Pamela Ramljak su putem svojih Instagram profila, otkrile obožavateljima da trenutno rade na snimanju zajedničkog spota, piše Klix.ba.

“Feminnemke” su se u punom sastavu posljednji put okupile na proljeće ove godine, kada su zajedno pratile njihovo omiljeno takmičenje – Eurosong.

Sve tri članice nekadašnje grupe podijelile su fotografije i videe svog druženja.

“Toliko prebitnih životnih treutaka dijelim s ovim ženama da ih jednostavno ne možeš ne voljeti”, istakla je Ivana.

Neda je tada objavila i snimak na kojem su pjevale pjesme “Mrzim te, volim te”, “Zovi” i druge.

Da podsjetimo, originalna postava grupe “Feminnem” bile su Neda Parmać, Ivana Marić i Pamela Ramljak.

Vrtoglavim probijanjem na muzičku scenu, djevojke su osvojile srca publike, a svega godinu od nastanka grupe dobile su priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2005. pjesmom “Call Me”.

Ipak, vremenom su shvatile da svaka želi slijediti vlastite snove.

Prva koja je odlučila napustiti grupu i posvetiti se solo karijeri bila je Ivana. Nakon nje djevojke su primile novu članicu Niku Antolos s kojom su 2010. na Eurosong odvele i Hrvatsku hitom “Lako je sve”.

Svojim pravcem svaka je krenula 2012., a danas su uspješne žene, majke i supruge.

Uz samostalne nastupe, Neda je posljednjih godina i članica ženske skupine Gelatto Sisters, a Ivana i Pamela su koncentrirane isključivo na solo karijeru. Mnogim mladencima najpoželjnije su izvođačice na svadbenim svečanostima.

Nije tajna da su djevojke i dalje u dobrim odnosima, a njihovim, iako ne tako čestim okupljanjima, obožavatelji se uvijek iznova raduju.

Pročitajte više: Pjesma koja bi trebala da se nalazi na tvojoj današnjoj playlisti

Zatvori izbornik