Master Music kreativna booking agencija

Komplimenti sa svih strana: Supruga Đorđa Balaševića i u sedmoj deceniji izgleda fantastično

Komplimenti sa svih strana: Supruga Đorđa Balaševića i u sedmoj deceniji izgleda fantastično

Supruga kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević svakodnevno na račun svog izgleda dobije bezbroj komentara. Svaki put kad 61-godišnja Olivera objavi novu fotografiju pokaže pratiocima da za nju vrijedi ona “Budi kao vino – što starije, to bolje”.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju dok je pozirala u teksas pantalonama, bluzici i patikama, zbog čega su joj mnogi poručili da izgleda kao djevojčica.

“Tako je po ugledu na uvijek doteranog gospodina Paja – Patakija koji se nikad ne bi pojavio na tremu čak ni nešto ležernije odjeven i Ivica uvijek izlazio iz stana tek kad zakopča i posljednje dugme. Garderoba nam je bila takva da nije postojalo puno razlike između onoga u čemu smo se igrali i onoga u čemu smo išli u školu, ali ni mogućnosti, pa smo zbog toga još više pazili da uvijek ostanemo uredni.To nam je naročito olakšavalo da se bez posebnog dotjerivanja neprimjetno iskrademo čak do centra, pa i dalje, kao onda kad smo šmugnuli sve do kuće u koje je moja nesuđena baka prodavala lubenice. Ni Ivica o svom ocu nije puno pričao. Izgleda da u svakoj porodici postoji ponešto što se gurne pod tepih, ali kad se pretjera u tome, taj tepih je osuđen da nikad ne poleti, nego ostaje kažnjen da svojim naizgled brižno očetkanim resicama zauvijek krije sve što je godinama naguravano pod njega”, napisala je Olivera Balašević u opisu fotografije citat iz njene knjige “Planeta dvorište”.

Close Menu