Master Music kreativna booking agencija

Pogledaj koncert The Flaming Lipsa u balonima!

Pogledaj koncert The Flaming Lipsa u balonima!
  • NOVO

The Flaming Lips održali su koncert o kakvom smo mogli samo maštati. U sklopu showa “The Late Show With Stephen Colbert” bend je odradio koncert u balonima.

U ovom nesvakidašnjem koncertu, članovi alternativnog rock benda The Flaming Lips bili su u prozirnim balonima, svaki u svom. Osim njih, u balonima je bila i publika koja je, sudeći po snimci u nastavku, uživala u ovom neobičnom obliku slušanja muzike.

Inače, Flaming Lips je već i prije znao koristiti balone za svoje koncerte, no ovo je prvi put da je i publika imala svoje balone. Jedan od primjera kada je bend iskoristio balon je Pitchfork Music Festival prije jedanaest godina.

U doba koronavirusa, koncerti su doživjeli mnoge metamorfoze. Ideja sviranja u balonima zvučala je kao dobra zezancija i nešto neostvarivo, ali svirka The Flaming Lipsa pokazala je kako inovativnost u kriznim vremenima itekako jača. Vidjet ćemo hoće li ovo biti jedini takav “kuglasti” koncert ili će se možda naredati i više ovakvih svirka u narednim mjesecima.

 

Pogledajte kako je izgledao nastup na linku: https://bit.ly/2UwR0Wn

 

 

Close Menu