MasterMusic

Zoster sinoć održao koncert

Ljubitelji reggae muzika sinoć su se mogli opustiti uz numere popularne grupe Zoster

Zoster sinoć održao koncert pred sarajevskom publikom u okviru Ljetne scene SARTR-a

Ljetna scena SARTR 2021, koju organizira Sarajevski ratni teatar, nudi bogat program predstava i koncerata. Sinoć je sarajevska publika uživala u muzici benda Zoster.

Posjednju godinu i nešto više zbog pandemije nije bilo nastupa te se publika, ali i izvođači zaželjea svirki uživo. Mostarski bend je zasigurno opravdao očekivanja posjetilaca, a atmosfera na koncertu bila je na nivou.

Ljubitelji reggae muzika sinoć su se mogli opustiti uz numere popularne grupe Zoster. Vremenske prilike su im išle u korist s obzirom da se koncerti izvode na otvorenom.

Ljubitelji reggae muzika sinoć su se mogli opustiti uz numere popularne grupe Zoster

U Sarajevskom ratnom teatru (SARTR) odnosno u dvorištu OŠ “Musa Ćazim Ćatić” od 28. juna do 9. jula na ljetnoj sceni izvedena je nekolicina sjajnih predstava i koncerata, a publiku isto očekuje do kraja festivala.

“Program ovogodišnje Ljetne scene SARTR-a sačinjen je od predstava i koncerata, sa željom da publici pružimo mogućnost da poslije višemjesečne zatvorenosti, pod otvorenim nebom, ima priliku uživati u kulturnim sadržajima”, kazali su iz SARTR-a.

U sklopu programa Ljetne scene SARTR-a sutra, 5. jula, bit će izvedena predstava “Bio je lijep i sunčan dan”, a 6. jula će koncert održati Kralj Čačka.

Svemirko nastupa 7. jula, a 8. jula slijedi izvedba predstave “Svu moju ljubav”. Festival će zatvoriti koncert grupe Buč Kesidi 9. jula.

Pratite nas na facebook – u Master Music

Pročitajte više: Booox – Poigravanje live VIDEO

Zatvori izbornik