MasterMusic

Adele iskreno o razvodu: ‘Bila sam je*eno shrvana

Adele iskreno o razvodu: ‘Bila sam je*eno shrvana

“Nije mi se sviđalo kakva sam postala u braku”

Slavna pjevačica Adele priznala je da je bila ‘je*eno shrvana’ zbog razvoda sa Simonom Koneckim te da je tada shvatila da ‘više ne zna ko je’.

33-godišnja pjevačica osvanula je na naslovnici magazina Rolling Stone, a tom je prilikom dala i iskren intervju o krahu svog braka. Priznala je da je postala toliko udaljena od osobe kakva je bila prije vjenčanja te da joj je bilo vrlo teško donijeti odluku o razvodu.

Adele, koja je nedavno otkrila da je u vezi sa sportskim agentom Richom Paulom, dodala je i da je njezin samački život u Los Angelesu ‘trajao malo duđe od pet sekundi’ jer su joj prijatelji stalno pokušavali namjestiti spojeve naslijepo s muškarcima.

“Nisam više to bila ja. Ne znam je li to bilo zbog položaja Saturna ili zato što sam bila dobro i zakoračila u svoje tridesete, ali jednostavno mi se nije sviđalo ko sam postala. Nisam baš poznavala sebe. Mislila sam da jesam. Ali mi se jednostavno nije sviđalo ko sam bila”, priznala je pjevačica.

“Kraj našeg braka me jako rastužio. Razmišljala sam o tome kako nismo uspjeli i to me je*eno uništilo. Bilo mi je neugodno. Niko mi nije rekao ništa sramotno, ali sam se osjećala kao da nisam dobro obavila svoj posao”, dodala je Adele.

Progovorila je i o tome zašto je odgodila objavljivanje svog dugoočekivanog albuma ’30’ za više od godinu dana, a na kojem se nalaze pjesme koje govore o razvodu sa Simonom.

“Da ne izlazi sada, mislim da vjerojatno nikada ne bih izdala taj album. Znam da bih se predomislila i pomislila – idemo dalje. Krenimo raditi na sljedećem. A to nisam mogla učiniti ovom albumu. Osjećam da zaslužuje izaći”, rekla je pjevačica.

Zatvori izbornik