MasterMusic

Elemental pokreće sve oko sebe novom pjesmom Dvojka

Dosta je gunđanja, jadanja i prigovaranja! Vrijeme je za pokret! Dvije godine nakon objave pandemijskog albuma Ilica, Elemental zatvara krug svojom novom poletnom pjesmom Dvojka.

Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental usred zime prkosi užasima januarske depresije i u drugi mjesec 2022. ulazi apsolutno vedro i razigrano.

Dosta je

Svima nam nedostaje bliskost, zagrljaj i da nekoga jednostavno uhvatimo za ruku. Ovu nit vodilju kamerom je savršeno uhvatio dugogodišnji saradnik benda, Kristijan Smok, koji je režirao muzički spot za Dvojku. Crno-bijelom tehnikom prati dvoje mladih skejtera koji jedre gradom na svojim daskama u potrazi za balansom i bliskošću, s potrebom za dodirima u vremenu distance.

Nemoguće je ne primijetiti njihove sjenke. Oko nas su dvojnosti, ali fokus treba prebaciti na dobre stvari. Da nema sunca, ne bismo vidjeli ni sjenke, zar ne?

„Lijepo je kad je čovjek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kamo ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog ko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekogatko s tobom može podijeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke”, rekla je Mirela Priselac Remi.

S njom se složio i reditelj Kristijan Smok: „Udvoje je sve ljepše, kako život, tako i skateboarding. Drago mi je da smo uspjeli uklopiti skateboarding s ovom pjesmom”.

Od osnivanja 1998, bend je objavio osam studijskih albuma, a Ilica je jedini album koji je objavljen isključivo na digitalnim platformama. Inače, album je imao čak četiri nominacije za nagradu Porin.

Ali najvažnije za publiku je da se novim singlom bend konačno vraća i na scenu.

Zatvori izbornik