Madonna otkrila koji nastup joj je skoro “uništio” karijeru

Madonna

Madonna se osvrnula na nezgodu s garderobom na početku svoje karijere zbog koje joj je menadžer rekao da je njena karijera “gotova”.

Pop ikona kazala je da se spomenuti trenutak dogodio na prvoj dodjeli MTV nagrada 1984. godine, gdje je izvela svoj hit singl “Like A Virgin”.

“Hodala sam niz vrlo strme stepenice svadbene torte, došla sam do dna i počela sam plesati uokolo, a moje bijele cipele su pale”, prisjetila se Madonna tokom nedavnog pojavljivanja u The Tonight Showu u kojem glumi Jimmy Fallon.

“I pokušavala sam napraviti ovaj glatki pokret poput ronjenja za cipelom i učiniti da izgleda kao da je to koreografija i moja se odjeća okrenula prema gore, a moja se stražnjica vidjela. Možeš li zamisliti?”, kazala je Jimmyju.

“Bili su to dani kada ne biste smjeli pokazivati stražnjicu da biste imali karijeru”, našalila se, “Sada je suprotno.”

Kazala je kako se sve dogodilo slučajno, te da nije ni znala da joj se zadnjica vidi.

“Ali kad sam otišla iza bine, moj menadžer mi je rekao da je moja karijera gotova”, kazala je.

Nakon solo nastupa 1981., Madonna je odmah postala senzacija u industriji kojom dominiraju muškarci. Postala je priznata kao najprodavanija izvođačica svih vremena, s više od 300 miliona prodanih ploča diljem svijeta.

Maddona je trenutno u procesu režije vlastitog biografskog filma, datum izlaska još nije potvrđen, ali zvijezda serije “Inventing Anna” Julia Garner navodno je dobila ulogu kraljice popa.

Pročitajte više: Oglasila se Indira Levak: “On peta operacija ruke, ja živim s boli”

Pratite nas na Facebook Master Music