Master Music kreativna booking agencija

Nešto novo od grupe Pank Flojd: Predstavljen novi singl “Ono kao ljubav”

Nešto novo od grupe Pank Flojd: Predstavljen novi singl “Ono kao ljubav”
  • NOVO

Sarajevski bend Pank Flojd izbacio je novi singl Ono Kao LJubav. Pjesma je popraćena zanimljivim video spotom u kojem se pojavljuje i “Civilna zaštita” koja tjera članove benda s bine.

“Spot je urađen dosta drukčije nego što je zamišljen, ali zbog situacije koja nas je sve pogodila, morali su čekati mišljenje Ministarstva zdravstva, ali njihovo mišljenje nikad nisu dobili. Tako da smo se odlučili za ovu varijantu koja, sudeći prema prvim reakcijama publike, prolazi veoma dobro. Pjesma govori o ljubavi između gitariste i njegove najveće simpatije tokom čitavog spota”, poručili su članovi benda.

Muziku i tekst potpisuje Kemal Lihić, a ruku pomoći pružili su i Damir Bajrami te Aleksandar Ilić. Aranžman je djelo Jasmina Efendića, Emira Lihića i Gordana Dizdarevića Grka. Za spot je zadužen bio Eldar Muhić, a glumci u spotu bili su članovi Pank Flojda, Selma Regina Hasanović, Fariz Ablaković, Nermin Mustajbegović i Deni Rizvanović. Back vokale su u izvedbi Sara Čejvan iz sarajevskog banda Umbra dali završnu notu svemu.

Poslušajte novu pjesmu Pank Flojda.

Close Menu