MasterMusic

Pogledajte što je Bajaga napravio

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti

Momčilo Bajagić Bajaga se na svadbi Mate i Katarine Rimac fotografirao sa žutom Neverom u kojoj su se vozili mladenci.

Popularni srpski pjevač Momčilo Bajagić Bajaga nastupio je u subotu na svadbi Mate i Katarine Rimac u Livnu, a mladenci su prvi ples otplesali uz njegovu pjesmu “Bademi i so”.

Bajaga je na svadbi iskoristio priliku kako bi se, poput mnogih uzvanika, fotografirao s Matinom žutom Neverom u kojoj su mladenci stigli na svadbeno slavlje nakon crkvene ceremonije.

Glazbenik je pozirao na haubi automobila sa sarajevskim fotografom Arnejom Misirlićem koji je fotografiju podijelio na svojem Instagramu i u opisu citirao Bajaginu popularnu pjesmu: “Verujem, ne verujem”.

“Zapanjujuće”, komentirao je bosanskohercegovački reper Jala Brat. “Život je nekad siv, a nekad žut, a nekad Rimac”, našalio se u komentarima jedan pratitelj, a mnogi su muzičaru i fotografu pozavidjeli na prilici za fotkanje na Neveri.

Inače, mladence i goste je uz Bajagu zabavljao i bend Zabranjeno pušenje, a ranije je otkriveno da je izvođače birala Katarina. Depo.ba objavio je i snimku na kojoj se vidi kako su Lovrić i Rimac zapjevali pjesmu “Jugo 45” sa Sejom Saxonom. Pjevač im je u jednom trenutku čestitao i poželio mnogo automobila koji će dobiti naziv po vjetrovima.

Tema vjenčanja bila je priroda, a staklena dvorana u kojoj se održalo slavlje bila je okružena sa 150 bala sijena. Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a medeni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Pročitaj više: Bajaga dobitnik nagrade “Darko Kraljić” za popularnu muziku za 2019. godinu

Zatvori izbornik