Snimljen spot za novi singl Elvire Rahić

Snimljen spot za novi singl Elvire Rahić

U sklopu Hayat Produkcije pokrenuli smo novi projekat koji nosi naziv „Zajedno“. Cilj nam je jasan: da formiramo zatvoreni krug! Muzički projekat inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca. spot

Jedna od najprepoznatljivijih pjevačica u regiji, Elvira Rahić, predstavit će novi singl u okviru projekta „Zajedno“.  Za novi singl upriličen je i adekvatan spot, koji će gledaoci imati priliku uskoro pogledati! Spot je nastao pod vodstvom Anisa Mujanovića.

Elvira Rahić
Elvira Rahić – pjesma Fobija

Velika mi je čast što smo radili sa Elvirom. Odavno nam je u zraku bila saradnja, a sada smo je uspjeli realizovati. Kada sam kao muzički producent čuo pjesmu, autora Nardina Mašića, znao sam da je idealna za Elviru. Specifična je tema teksta, a nećemo vam otkriti o čemu je riječ još uvijek. Mislim da do sada ova tema nije previše opjevana, a nešto je kroz šta svi prolazimo. Rad sa Elvirom je bio na vrhunskom nivou, a kvalitet pjesme neka ocijeni publika – rekao je izvršni producent Arel Češljar.

Datum premijere bit će poznat uskoro!