Master Music kreativna booking agencija

“Već tada su se jako voljeli”: Vili Gobac o vezi svojih roditelja, ljubavnom statusu i muzičkim uzorima

“Već tada su se jako voljeli”: Vili Gobac o vezi svojih roditelja, ljubavnom statusu i muzičkim uzorima
  • NOVO
Sin Davora Gopca ne živi od slave roditelja, nego ovih dana radi punom parom, mladić samo što nije diplomirao glumu na Dramskoj akademiji, gaji poseban odnos prema propisima civilnog stožera, a sa svojim bendom Donkey Hot izdao je i drugu verziju spota za pjesmu ‘Cuzuki’.

Zaposleno je vrijeme za Vilija Gobca (26) apsolventa glume koji tek što nije diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti, uz to promovira i novu pjesmu svog benda Donkey Hot.

Nedavno je postavio predstavu “Život u kazalištu”, kao jedan od finalnih koraka prema diplomi, o slavlju kada se i ta velika faza u životu završi Vili još ne razmišlja. “Ne smije se skupljati više od 100 ljudi pa i nije neka prilika za proslavu jer imam puno više poznanika i prijatelja s kojima bih proslavio, ovih 200 – 300 bi se moglo uvrijediti”, kazao je multitalentirani umjetnik za Gloria.hr.

U skladu s time odgovorio je i čiju je čestitku nakon nedavne predstave postavljene na sceni ADU najviše zapamtio: “Ovu od civilnog stožera!”

Lovro Buva

Bend Vilija Gobca Donkey hot.

Čini se kao da je mlađi Gobac zadovoljan reakcijama na pjesmu Chuzuki koji je objavio njegov bend Donkey Hot, u kojem pjeva, svira bubnjeve i gitaru. “Generalno su svi pozitivni komentari. Što je bilo za očekivati. Hvala, znam”, kazao je.

Najviše komentara odnio je, ne prva verzija spota, koju je režirao Lovro Buva, nego činjenica da Vili dok pjeva zvuči vrlo slično svom ocu Davoru Gopcu. “Ne, ne smetaju me usporedbe. Sada sa 100 postotnom sigurnošću mogu potvrditi tko mi je otac”, odgovorio je u stilu koji smo također navikli slušati iz te obitelji.

Ovom prilikom Gobac mlađi i njegovi kolege iz benda Donkey Hot, snimili su još jednu ‘live’ verziju spota, koju je za prvo gledanje ustupio upravo čitateljima našeg portala.

Budući da potječe iz muzičke i umjetničke obitelji – frontmena Psihomodo popa i Deane, nekadašnje balerine HNK pitali smo ga tko su mu muzički uzori. “Mišo Kovač, Halid Bešlić, Ljupka i ostali heavy metalci. Zašto, zato što je heavy metal popularan ovih dana, nisam imao izbora”, objasnio je.

“Trotl boy” mu je najdraža pjesma tatinog bend Psihomodo pop, spot za nju snimljena je 1991. “Zato što se u spotu pojavljuju tata i mama i već tada su se jako voljeli”.

Od malena okružen legendama

Mladi pjevač i glumac ne izuzima mogućnost da u budućnosti čujemo duet Gobac & Gobac. “Ako će se prirodno dogoditi pjesma koju bismo mogli zajedno otpjevati. Otpjevat ćemo je”, kazao je Vili.

Iako muzička budućnost ne veže direktno uz Psihomodo pop, njegovi muzički počeci definitivno su vezani uz taj bend. Tako je bubnjeve počeo svirati još u vrtićkoj dobi.

Lovro Buva

‘Kad sam imao tri godine prvi puta me sjeo za bubnjeve Tigi iz Psihomodo popa’, kaže mlađi Gobac.

“Kad sam imao tri godine prvi puta me sjeo za bubnjeve Tigi iz Psihomodo popa i od onda više manje znam svirati bubanj”, objasnio je.

Iako o obiteljskom privatnom životu rado govori, o ljubavnom privatnom životu baš i ne. Razlog, kao i sam nedavni prekid veze s mladom glumicom Pijom Vrdoljak nije htio komentirati.

“Ljubavni status mi je: neoženjen i slobodan”, kratko je kazao Vili na tu temu.

Otkrio je i gdje ga se naredni period može pronaći. “Planovi za ljeto su mi biti doma u izolaciji u skladu s mjerama kriznog civilnog stožera”, objasnio je i time potvrdio da razmišlja isto kao i njegov imenjak Vili Beroš, hrvatski ministar zdravstva.

Izvor: Gloria

View this post on Instagram

A post shared by Donkey Hot (@donkeyhotofficial) on

A budući da je mladi umjetnik i ‘single’, za Gloria.hr otkrio je i kakva ga osoba može osvojiti. “Mora biti lijepa, pametna, moderna, da uredno ide na glasovanje, nosi masku u tramvaju i plaća porez”, opisao je Vili.

Nakon što izađe iz izolacije planira se baviti i glazbom i glumom. “Znam da je to samo 2G, ali ciljam na 5G”, te je dodao i koje su mu glumačke ambicije. “Volio bih ostvariti glavnu ulogu u Oskarom nagrađenom domaćem filmu za istu kategoriju ili barem nagradom hrvatskog glumišta”, zaključio je Vili Gobac.

Pročitajte i:

Sin Davora Gopca oduševio prvim spotom: Mnogi se ne mogu načuditi koliko sliči ocu

Davor Gobac izolaciju je proveo slikajući, pustio nas je u atelje i otkrio što će napraviti s djelima

Davor Gobac otkrio nam je tko je njemu bio najstroži sudac, ali i bi li se ponovno skinuo na pozornici

Da nam ljeto ne bude totalna ‘banana’: Novi hit Psihomodo Popa dobio zabavan i osvježavajuć spot

Close Menu